Wilujeng sumping di Produsén Kotak Display Stand Display Acrylic!

Kami gaduh desain anu berpengalaman sareng tim-desainer sareng insinyur gaduh rata-rata langkung ti 20 taun pangalaman industri, saé dina ngoperasikeun parangkat lunak kantor desain profésional, sareng akrab sareng sagala jinis prosés produksi sareng prosés.Konfirmasi sampel, dua atawa leuwih pamariksaan pertengahan istilah, sarta inspeksi acak acak dina tungtung kotak sanggeus hiji waktu, pageuh ngadalikeun kualitas produk.

Pabrik produk akrilik

Tentang Kami

Jayi Acrylic Industry Limited diadegkeun dina 2004. Éta mangrupikeun pabrik barang akrilik profésional anu ngahijikeun R&D, desain, produksi, penjualan sareng téknologi.Jayi mangrupikeun merek karajinan anu ngahijikeun desain produk mandiri, nyiptakeun gaya, manufaktur, penjualan sareng jasa.Éta tanggung jawab pikeun tiap tautan sareng ngajaga komitmenna ka konsumén.Nalika nutupan sadaya ranté pasokan, éta berorientasi kana pengadaan global.Tina desain produk sareng pamekaran dugi ka jasa produk terminal, kami nyayogikeun solusi umum pikeun produk tampilan, sareng kami ngarepkeun langkung seueur pikeun impian industri paméran konsumén urang.

Bangga Janten Cina Top-kiyeu Produk Acrylic Grosir Supplier & Acrylic Produk Adat Produsén

 

Jayi Acrylic mangrupikeun nami anu luar biasa diantara produsén produk akrilik anu pangsaéna di Cina.Salila 20 taun katukang, kami parantos ngahasilkeun produk plexiglass pikeun sababaraha merek pangsaéna di dunya.Ngaliwatan kakuatan pabrik akrilik kami sareng supplier grosir akrilik, kami ngabantosan perusahaan ageung sareng alit pikeun ngamajukeun diri ku cara anu épéktip.Taun pangalaman produksi ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngatur sakabéh ranté suplai produksi, nu kaunggulan unik urang salaku produsén acrylic pangalusna sarta jaminan kuat pikeun urang nyadiakeun layanan produksi borongan acrylic.Dina raraga ngajaga planét urang, urang salawasna coba pangalusna kami ngagunakeun bahan ramah-eco pikeun ngahasilkeun produk acrylic.Kami terus-terusan ngembangkeun produk anyar pikeun milari cara anu langkung sustainable pikeun ngahasilkeun massa sareng nganteurkeun produk akrilik ka anjeun, pariksa rupa-rupa produk akrilik khusus kami!

 

Jayi Plexiglass Four Core Kaunggulan

 

Fokus kana Acrylic Plexiglass Produk Adat Produsén

Leuwih 20 Taun Kaahlian

Leuwih 20 Taun Kaahlian

Kalawan leuwih 20 taun kaahlian dina gawé bareng pausahaan jeung produk dina industri produk akrilik, Jayi Acrylic nyadiakeun gagasan anyar nu ngaronjatkeun efisiensi sarta efektivitas pasangan urang di gaw.

Reliabel & Gancang Tanggapan

Reliabel & Gancang Tanggapan

Kami produsén produk khusus akrilik luhur kerja keras pikeun nyayogikeun solusi dina laju anjeun usaha.Kami nawiskeun kuantitas khusus palanggan sareng pangiriman pas-waktos, mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun peryogikeun nalika anjeun peryogina.

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

Bahan disadiakeun ku suppliers formal.100% QC dina bahan baku.Sadaya produk akrilik lulus rupa tés sareng produksi angkatan pikeun mastikeun tingkat kualitas luhur, unggal produk kedah lulus pamariksaan anu ketat sateuacan nyiapkeun kiriman.

Harga kalapa

Harga kalapa

Kami produsén produk custom acrylic No.1, kami sumberna.urang bisa nyadiakeun harga pangalusna.150 pagawe well-dilatih jeung leuwih ti 20 taun pangalaman industri, urang bisa nyadiakeun kapasitas produksi stabil.

Warta

Leutik Acrylic Kalangkang Box

Kumaha Kotak Acrylic Leutik sareng Tutup Didamel?

Salaku kotak acrylic leutik ngarah Cina urang jeung produsén tutup, Jayi boga 20 taun pangalaman kustomisasi industri, akumulasi angka nu gede ngarupakeun kaahlian produksi, sarta pangalaman praktis euyeub.Dinten ieu, hayu urang ngajalajah kumaha éta leutik sareng ...

Lucite Coaster

Kumaha Ngabersihan sareng Ngajaga Coasters Acrylic?

Salaku kualitas hirup di imah modern ngaronjatkeun, coasters acrylic geus jadi kudu-kudu keur meja makan na tabel kopi alatan kageulisan maranéhanana, durability, sarta betah beberesih, jsb Salaku produsén profésional coasters acrylic ...

Acrylic sagi genep Coasters

Kumaha Jieun Coasters Acrylic Pribadi?

Dina ngudag kapribadian sareng kréativitas, coaster akrilik anu dipersonalisasi parantos janten populer dina kahirupan sapopoé masarakat kalayan desain unik sareng kapraktisan.Coasters akrilik pribadi henteu ngan ukur transparan pisan sareng ...

Custom Acrylic Coasters

Naha Milih Custom Acrylic Coasters?

Dina catering sareng pasar rumah tangga ayeuna, coaster beuki dipikaresep ku konsumen salaku barang leutik anu praktis sareng hiasan.Di antara loba bahan tina coasters, coasters akrilik nangtung kaluar kalawan kaunggulan unik maranéhanana.Salaku Cina ...

Mitra

 

Jayi Acrylic mangrupikeun salah sahiji Pemasok Produk Plexiglass anu paling profésional & Produsén Layanan Solusi Adat Acrylic di Cina.Kami pakait sareng seueur organisasi sareng unit kusabab produk kualitas luhur sareng sistem manajemen canggih.Jayi Acrylic ieu dimimitian ku tujuan tunggal: sangkan produk akrilik premium diaksés jeung affordable pikeun merek dina sagala tahapan bisnis maranéhanana.Kami produsén kasus kotak organizer acrylic;pabrik wadah kalénder acrylic.Mitra sareng pabrik produk akrilik kelas dunya pikeun mere ilham kasatiaan merek dina sadaya saluran minuhan anjeun.Kami dipikacinta sareng dirojong ku seueur perusahaan top dunya.

  • Koperasi Klien4
  • Koperasi Klien 2
  • Koperasi Klien5
  • Koperasi Klien 9
  • Koperasi Klien 14
  • Koperasi Klien 12
  • Koperasi Klien 10
  • Koperasi Klien 13
  • Koperasi Klien 16
  • Koperasi Klien 17
  • Koperasi Klien15
  • Klien Koperasi
  • Koperasi Klien6
  • Koperasi Klien7
  • Koperasi Klien8
  • Koperasi Klien3
  • Koperasi Klien 1