Naha Milih Kami

Distribusi Pasar

Produk ngaropéa

Perusahaan perhiasan, kosmétik, produk éléktronik, hadiah, sagala jinis perusahaan merek gedé ngalakukeun medali sareng tampilan.

Produk Dimekarkeun Mandiri

1. kotak gudang acrylic cocog pikeun awéwé kerah bodas.

2. Kaulinan akrilik cocog pikeun kagiatan kolot-anak, barudak, déwasa, pagawé perusahaan, jsb.

Pasar: Global

Amérika Sarikat, Kanada, Inggris, Jérman, Perancis, Australia, Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Israél, Qatar, Koréa Kidul, Jepang, Singapura

Jalur Pangwangunan:

2004 - Pabrik diadegkeun di Kota Shandong, Huizhou, kalayan legana pabrik 1,000 méter pasagi, utamina pikeun ngolah bagian akrilik, nyanghareupan pasar domestik.

2008 -Pabrik ieu dipindahkeun ka Lengshuikeng, Kota Huizhou, sarta skala pabrik ieu dimekarkeun jadi 2.600 méter pasagi.Ieu mimiti mandiri ngamekarkeun produk jeung ngajual produk rengse.

2009 - Mimitian ilubiung dina paméran domestik jeung paméran Hongkong;lulus pamariksaan pabrik OMGA.

2012 -Ngadegkeun perusahaan Hongkong, ngadegkeun tim perdagangan asing, mimiti ngekspor sacara mandiri, nyanghareupan pasar internasional, sareng gawé bareng merek SONY.

2015 -Gawé babarengan sareng merek Victoria's Secret sareng lulus Inok UL.

2018 -Skala pabrik ieu dimekarkeun, ka wewengkon 6000 méter pasagi.Boga pabrik kai jeung pabrik akrilik.Jumlah pagawé ngahontal 100. Di antarana, rékayasa, desain, QC, operasi, jeung tim bisnis lengkep.Lulus BSCI, sareng pamariksaan pabrik TUV.Gawe bareng sareng merek Macy, TJX, sareng Dior masing-masing.

2019 -Partnership jeung UK Boots brand

2021 -Pausahaan boga 9 patén-patén produk, tim bisnis geus dimekarkeun pikeun 30 urang, sarta ngabogaan kantor 500-kuadrat-dibeuli sorangan.

2022 -Pausahaan gaduh bengkel mandiri 10.000 méter pasagi

Distribusi Pasar

Merek Koperasi

Pausahaan urang ngawula utamana pausahaan dagang asing, pausahaan kado, jeung konsumén platform e-commerce asing, jsb konsumén terminal umumna supermarket ranté badag jeung toko, konsumén brand well-dipikawanoh rupa industri, jeung konsumén e-commerce saperti Amazon.

Kami ngadukung nilai integritas, tanggung jawab, syukur, sareng para palanggan urang damel babarengan pikeun nyiptakeun anu cemerlang!

Koperasi Klien 9
Koperasi Klien8
Koperasi Klien7
Koperasi Klien6
Koperasi Klien5
Koperasi Klien 2
Koperasi Klien 4
Koperasi Klien3
Koperasi Klien 14
Koperasi Klien 1
Koperasi Klien 12
Klien Koperasi
Koperasi Klien 13
Koperasi Klien 10
Koperasi Klien15

Produk Co-brand

Séri piala

Séri piala

P&G/ Ping Hiji Cina / UPS/ Alcon

Poto pigura Box Series

Poto pigura / Box Series

Porsche / Ping Hiji Cina / Fuji / Wentang / Swaro

Témbongkeun Rak Series

Témbongkeun Rak Series

Victoria urang Rusiah / Cina Bako / Moutai / zippo / izod

Kaulinan jati piaraan Series

kaulinan / jati / piaraan Series

TJX / IKEA / Ruters

Naha Milih Kami

1. 20 taun profésionalacrylic produsén jasa solusi ngaropéa

2. Desain diagram haratis

3. Kéngingkeun conto gratis

4. Ngamajukeun leuwih ti 400 produk anyar sataun

5. Bahan kualitas luhur, teu yellowing, transmitansi cahaya 95%

6. leuwih ti 90 sét pakakas, canggih lengkep, sadaya prosés pikeun ngalengkepan

7. 100% sanggeus-jualan perbaikan sarta ngagantian, 100% inspeksi pinuh barang shipped on waktos

8. 24-jasa hotline jam

9. Rojongan inspeksi pabrik pihak-katilu

10. Leuwih ti 20 taun acrylic proofing produksi pagawe teknis

11, kalawan 10.000 méter pasagi tutuwuhan timer diwangun, badag skala

Sertifikasi Kualitas

ISO9001, SGS, BSCI, sertifikasi SEDEX, sarta inspeksi pabrik pihak katilu taunan (TUV, UL, OMGA, ITS) ku loba konsumén asing utama

ISO9001
Sertifikasi SEDEX
sertifikasi TUV
sertifikasi BSCI
Sertifikasi UL

Indéks Lingkungan

Lulus indéks panyalindungan lingkungan ROHS;tés dahareun kelas;California 65 tés

Kamampuhan Tanggapan Gancang

Panalitian bakal diurus dina sajam saatos nampi

3 dinten pikeun ngarancang gambar éfék

7 poé pikeun ngahasilkeun sampel

15-30 dinten waktos pangiriman

Desain sarta Kamampuh Pangwangunan

Desain sarta Kamampuh Pangwangunan

Mesin Produksi Panalungtikan sarta Pangwangunan

Mesin Produksi Panalungtikan sarta Pangwangunan

Ngembangkeun busur sirkular kapang bending otomatis nyieun produk leuwih geulis, produksi leuwih gancang

Mesin Produksi Panalungtikan sarta Pangwangunan-

Penemuan otomatis muterkeun mesin magnet 3 kali pikeun ngaronjatkeun efisiensi produksi

Pameran Kasus Desain (Produk Dipaténkeun)

Piala mouthwash bisa dicabut

Piala mouthwash bisa dicabut

Ferris kabayang Témbongkeun Stand

Ferris kabayang Témbongkeun Stand

Backgammon

Backgammon

Nanganan Kotak Panyimpenan Silinder

Nanganan Kotak Panyimpenan Silinder

Kotak Panyimpenan Makeup

Kotak Panyimpenan Makeup

Rak Panyimpenan Alat Tulis

Rak Panyimpenan Alat Tulis

Desain Kasus Pintonan 1 (Saluyukeun)

Desain Kasus Pintonan 1 (Saluyukeun)

Desain Case Tampilan 2 (Saluyukeun)

Produk Acrylic - JAYI ACRYLIC

Alat Produksi kami:

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Jalur Produk Acrylic

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Bengkel Produk Acrylic

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Bengkel Produk Acrylic

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Kaen kabayang Mesin Polishing

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Mesin motong

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Inten Polishing Mesin

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Mesin pangeboran

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Mesin Ukiran (CNC)

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Panas Bending Mesin

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Pamotong laser

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Mesin nyirian

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Bengkel Bahan

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Oven

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Mesin motong

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Mesin UV Printing

https://www.jayiacrylic.com/why-choose-us/

Gudang

Pameran

Cina Hadiah Tembongkeun

Cross-wates E-commerce Tembongkeun

Pameran Dagang HongKong

Las Vegas ASD Tembongkeun

Kami mangrupikeun produsén produk tampilan akrilik khusus grosir di Cina, kami nyayogikeun jaminan kualitas pikeun produk urang.Urang nguji kualitas produk urang saméméh pangiriman final ka konsumén urang, nu ogé mantuan kami ngajaga basa customer urang.Sadaya produk akrilik urang tiasa diuji dumasar kana syarat palanggan (contona: indéks panyalindungan lingkungan ROHS; uji kelas pangan; uji California 65, jsb.).Samentara éta: Urang boga SGS, TUV, BSCI, SEDEX, CTI, OMGA, sarta UL certifications pikeun distributor kotak gudang acrylic urang jeung suppliers tampilan stand acrylic sakuliah dunya.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami