Produkte akrilike me porosi

Prodhues i produkteve akrilike me porosi

Merrni zgjidhje inovative akrilike për të ndihmuar produktin dhe markën tuaj të dallohen.Akrilik JAYIofron zakonin më të mirëprodukte akrilikepër aplikime të ndryshme.Modelet tona me porosi të produkteve akrilike të Kinës janë krijuese, funksionale dhe me kosto efektive për të ofruar përvojën më të mirë vizuale.Ne i transformojmë konceptet tuaja në realitet akrilik, duke siguruar cilësi 100%.

Modelet më të fundit dhe kreative të produkteve

Përvojë profesionale në prodhim

Zgjidhje me një ndalesë

Teknologjia e fundit

Kapaciteti i mjaftueshëm i furnizimit

Sistemi i rreptë i kontrollit të cilësisë

kuti dhuratash akrilike
https://www.jayiacrylic.com/
Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
Klienti bashkëpunues 1
Klienti kooperativ3
Klienti kooperativ2
Klienti bashkëpunues14
Klienti bashkëpunues17
Klienti bashkëpunues15
Klienti bashkëpunues16
Klienti bashkëpunues13
Klienti bashkëpunues12
Klienti bashkëpunues10
Klient bashkëpunues
fq

Shërbimet e fabrikimit të produkteve akrilike me porosi

Ekzistojnë disa shërbime të prodhimit dhe mbarimit të produkteve akrilike me cilësi të lartë për t'i shijuar nga prodhuesit akrilik me porosi JAYI.

1. Projektimi

1. Projektimi

Udhëzime adekuate për çdo fazë të prodhimit.

2. Materiali prerës

2. Materiali prerës

Shërbime të personalizuara të vogla për të përmbushur kërkesat unike.

3. CNC Routing

3.CNC Routing

Shërbimet e drejtimit CNC të klasit të parë që plotësojnë toleranca të ndryshme.

kuti dhuratash akrilike

4.Prerja me laser

Teknologji precize e prerjes me lazer për të prerë forma për kënaqësinë e klientit.

5. Printim UV

5.Printim UV

Printim për ngjyra më të gjalla në sipërfaqe të ndryshme.

6. Formimi i përkuljes së nxehtë

6.Hot Bending Forming

Arritja e formave të qetë dhe unike me kallëpe të projektuara posaçërisht për aplikime të pafundme.

kuti dhuratash akrilike

7.Ngjitje

Arritja e formave të qetë dhe unike me kallëpe të projektuara posaçërisht për aplikime të pafundme.

8. Lustrim

8.Lustrim

Përfundim i lëmuar i lëmuar dhe me shkëlqim për produkte estetikisht të këndshme.

Le të fillojmë projektin tuaj të produkteve akrilike me porosi!

E themeluar në vitin 2004, ne mburremi mbi 19 vjet prodhim me teknologji cilësore të përpunimit dhe profesionistë me përvojë.Ne jemi një profesionistprodhuesit e produkteve akrilikedhefurnizuesit e produkteve akrilikenë Kinë.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

Pse të zgjidhni akrilik JAYI?

Nga projektimi deri te prodhimi dhe përfundimi, ne kombinojmë ekspertizën dhe pajisjet e avancuara për të ofruar produkte me cilësi të lartë.Çdo produkt akrilik me porosi nga JAYI Acrylic dallohet për nga pamja, qëndrueshmëria dhe kostoja. 

Koha e shkurtër e drejtimit

Përvoja jonë plotëson një kapacitet të madh prodhues dhe një zinxhir të fortë furnizimi për të siguruar shpërndarje të shpejtë dhe në kohë.

Shërbimi i Dizajnit

Specialistët tanë do t'ju udhëheqin në fazën e projektimit për të dhënë këshillat tuaja mbi modifikimet dhe për të ofruar dizajnin më të mirë me porosi.

Prodhim sipas kërkesës

Ne jemi të përkushtuar të punojmë me ju dhe të ofrojmë produkte të bazuara në kërkesa unike, jo thjesht një fabrikues tjetër akrilik. 

Cilësi e garantuar

Ne ofrojmë një garanci 100% për të gjitha produktet tona.Certifikatat tona tregojnë se ne përdorim materialet dhe makineritë më të mira për të ofruar vetëm produkte cilësore. 

Zgjidhje me një ndalesë

Ekipi ynë i projektimit dhe prodhimit është shumë efektiv, duke përfunduar me sukses marrëveshjet në shkallë të madhe dhe të vogël.Menaxhimi ynë i mprehtë i projektit na vendos përpara konkurrencës. 

Çmim i arsyeshëm

Çmimet tona janë të drejta dhe konkurruese, duke mos përfshirë fatura të papritura apo shpenzime të papritura. 

9 hapa për të marrë produktet tuaja akrilike të personalizuara

Porositja e pjesëve nga JAYI Acrylic është e thjeshtë dhe e shpejtë.Ju mund të merrni produktet e dëshiruara akrilike me porosi duke ndjekur këto hapa të thjeshtë:

Hapi 1: Diskutoni atë

Hapi i parë është shumë i thjeshtë, por është shumë i rëndësishëm për të siguruar kënaqësinë e klientit, dhe gjithçka fillon me komunikimin me klientin.Kur një klient paraqet një kërkesë për kuotim në internet ose me telefon, ne do të organizojmë një shitës me përvojë për të ndjekur projektin e klientit.Gjatë kësaj periudhe, shitësi ynë shpesh bën pyetjet e mëposhtme:

Çfarë dëshironi të shfaqni?

Cilat janë dimensionet e artikullit?

Keni nevojë për një logo të personalizuar në kasë?

Çfarë niveli të rezistencës ndaj gërvishtjeve ka nevojë për mbyllje?

Keni nevojë për një bazë?

Çfarë ngjyre dhe cilësi kanë nevojë për fletët akrilike?

Sa është buxheti për blerjen?

Hapi 2: Dizajnoni atë

Nëpërmjet hapit të parë të komunikimit, ne kemi identifikuar qëllimet, nevojat dhe vizionin e personalizuar të klientit.Më pas, ne ia ofrojmë këtë informacion ekipit tonë me përvojë të projektimit, i cili harton një paraqitje të personalizuar, në shkallë.Në të njëjtën kohë, ne do të llogarisim çmimin e mostrës.Ne ia dërgojmë klientit vizatimet e projektimit së bashku me kuotimin për konfirmim dhe çdo rregullim të nevojshëm.

Nëse klienti konfirmon se nuk ka asnjë problem, ai mund të paguajë tarifën e mostrës (shënim i veçantë: tarifa jonë e mostrës mund të rimbursohet kur bëni një porosi të madhe), natyrisht, ne mbështesim gjithashtu korrigjimin falas, i cili varet nëse klienti ka forcë.

Hapi 3: Prodhimi i mostrave

Pasi klienti të ketë paguar tarifën e mostrës, mjeshtrit tanë profesionistë do të fillojnë.Procesi dhe shpejtësia e krijimit të një vitrine akrilike varet nga lloji i produktit dhe modeli bazë i zgjedhur.Koha jonë për të bërë mostra është përgjithësisht 3-7 ditë, dhe çdo vitrinë është bërë me dorë, gjë që është një mënyrë e madhe për ne për të siguruar kënaqësinë e klientit.

Hapi 4: Klienti konfirmon mostrën

Pasi të bëhet kampioni i vitrinës, ne do t'ia dërgojmë mostrën klientit për konfirmim ose do ta konfirmojmë atë përmes videos.Nëse klienti nuk është i kënaqur pasi ka parë kampionin, ne mund të provojmë përsëri për ta lënë klientin të konfirmojë nëse i plotëson kërkesat.

Hapi 5: Nënshkruani një kontratë zyrtare

Pasi klienti konfirmon se kërkesat janë përmbushur, ai mund të nënshkruajë një kontratë zyrtare me ne.Në këtë kohë, fillimisht duhet të paguhet një depozitë prej 30%, dhe pjesa e mbetur prej 70% do të paguhet pasi të përfundojë prodhimi masiv.

Hapi 6: Prodhimi masiv

Fabrika organizon prodhimin, dhe inspektorët e cilësisë kontrollojnë cilësinë gjatë gjithë procesit dhe kontrollojnë çdo proces.Në të njëjtën kohë, shitësi ynë do t'i raportojë klientit në mënyrë aktive dhe me kohë progresin e prodhimit.Kur prodhohen të gjitha produktet, përsëri kontrollohet cilësia e produkteve dhe ato paketohen me kujdes pa probleme.

Hapi 7: Paguani bilancin

Ne bëjmë foto të produkteve të paketuara dhe ia dërgojmë klientit për konfirmim dhe më pas e njoftojmë klientin për të paguar bilancin.

Hapi 8: Marrëveshja e logjistikës

Ne do të kontaktojmë kompaninë e caktuar të logjistikës për të ngarkuar dhe transportuar mallrat në fabrikë dhe për t'jua dorëzuar mallrat në mënyrë të sigurt dhe në kohë.

Hapi 9: Shërbimi pas shitjes

Kur klienti të marrë mostrën, ne do të kontaktojmë klientin për të ndihmuar klientin të merret me pyetjen.

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni