E mafai ona fa'aogaina Pusa Teuga Acrylic I fafo Siosiomaga?

I le avea ai o se tagata gaosi tomai faapitoa o loʻo galulue i le faʻatau oloa siʻosiʻomaga o pusa teu oloa acrylic i Saina, matou te malamalama pe a filifilia e tagata faʻatau pusa pusa faʻapipiʻi, pe o le faʻaogaina o le siosiomaga i fafo o le ai ai se aafiaga i pusa teuina acrylic o se mataupu taua tele.I totonu o lenei tusiga, o le a matou faʻafeiloaʻi oe i le faʻaogaina o pusa faʻapipiʻi acrylic i totonu o siosiomaga i fafo, ma le auala e filifili ai se pusa teuina acrylic talafeagai mo le faʻaoga i fafo.

Fa'afefea ona Filifili le Pusa Teuga Acrylic e talafeagai mo le Siosiomaga i fafo?

Acrylic o se mea e sili ona umi ma manino palasitika, ae a faʻaaogaina i se siosiomaga i fafo, o mea nei e tatau ona mafaufauina:

1. Uv Tetee

E vaivai le akrilik i le puipuiga o le UV, ma afai e fa'aalia i le susulu o le la mo se taimi umi, e ono mafua ai ona liu samasama pe mou atu le lau'ele'ele.

2. Avanoa Antioxidant

E vaivai le malosi o le antioxidant o mea fa'akomepiuta.Afai e fa'aalia i le ea mo se taimi umi, e ono liu samasama pe ta'e le pito i luga ole acrylic.

3. Tetee mafuie

E malosi le malosi o le mafui'e o mea akrilic, ae afai e lavea pe malosi le vibration, e mafai ona ta'e pe fa'aletonu le pusa teu oloa.

Fa'afefea ona Filifili se Pusa Teuga Acrylic e talafeagai mo le Lomitusi?

1. Filifili Mea Acrylic e Tetee i le UV ma le Oxidation

Pe a faʻaaogaina pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o siosiomaga i fafo, e tatau ona e filifilia mea faʻapipiʻi e faʻasaʻo i le UV ma le faʻamaʻiina e faʻamautinoa ai o loʻo tumau pea le manino ma le matagofie o le pusa teuina o le acrylic mo se taimi umi.

2. Filifili le Mafiafia Talafeagai o le Mea Acrylic

O le filifilia o mea faʻapipiʻi faʻatasi ma le mafiafia talafeagai e mafai ona faʻaleleia ai le malosi o le seismic o le pusa faʻapipiʻi acrylic ma faʻaitiitia ai le lamatiaga o le malepelepe ma le faʻaleagaina.

3. Fa'alogo lelei e Puipui le Pusa Teuina Acrylic

Pe a faʻaaogaina se pusa faʻapipiʻi faʻapipiʻi i totonu o se siosiomaga i fafo, e tatau ona gauai atu i le puipuia o le pusa teu oloa e aloese ai mai se taimi umi i le susulu o le la poʻo le vibration malosi.

Aotele

A faʻaaogaina se pusa faʻapipiʻi acrylic i totonu o le siosiomaga i fafo, e manaʻomia le amanaʻia o mea taua e pei o le anti-UV, anti-oxidation ma le malosi o le seismic.Afai e te filifilia anti-UV ma anti-oxidation mea acrylic, filifili le mafiafia talafeagai o mea acrylic ma gauai atu i le puipuiga o pusa teuina acrylic, e mafai ona mautinoa le faaaogaina o pusa teuina acrylic i aafiaga siosiomaga i fafo ma le olaga.Afai ei ai ni au fesili pe manaʻomia se fesoasoani atili, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou ma o le a matou i ai i lau auaunaga.

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou

Taimi meli: Me-20-2023