Kan oppbevaringsboksen i akryl skrives ut med mønstre eller logo?

Som produsent og leverandør som spesialiserer seg på tilpasning av akryloppbevaringsbokser i Kina i 20 år, vet vi at når kunder velger akryloppbevaringsbokser, er behovet for utskriftsmønstre, tekst og firmalogo et veldig vanlig problem.I denne artikkelen vil vi introdusere deg til utskriftsteknikkene til oppbevaringsbokser i akryl og hvordan du velger en oppbevaringsboks i akryl som passer for utskrift.

Utskriftsteknologi for oppbevaringsboks i akryl

Akryloppbevaringsbokser er et materiale av høy kvalitet med høy klarhet og styrke, men krever spesielle rengjøringsmetoder for å unngå riper eller skader på overflaten av akrylen.Her er noen måter å rengjøre oppbevaringsbokser i akryl på:

1. Silketrykk

Silketrykk er en vanlig trykketeknikk som tillater bruk av forskjellige farger blekk på overflaten av akryloppbevaringsbokser.

2. Digitaltrykk

Digital utskrift er en høypresisjonsutskriftsteknologi som kan oppnå høyoppløselig bilde-, tekst- og logoutskrift, egnet for noen akryllagringsbokser som krever høy presisjon og kompleks mønsterutskrift.

3. Varmeoverføringsbørste

Termisk overføringsbørste er en utskriftsteknologi som kan skrive ut mønstre, tekst og logo på termooverføringsfilm, og deretter feste termooverføringsfilmen til overflaten av akryllagringsboksen, for å oppnå utskrift av mønstre, tekst og logo .

Hvordan velge en akryloppbevaringsboks som er egnet for utskrift?

1. Velg akrylmaterialet som er egnet for utskrift

Når du velger en oppbevaringsboks i akryl, er det nødvendig å velge akrylmateriale som er egnet for utskrift for å sikre utskriftseffekt og utskriftskvalitet.

2. Velg riktig utskriftsteknologi

I henhold til kundenes behov og egenskapene til akryloppbevaringsboksen, kan å velge riktig utskriftsteknologi oppnå den beste utskriftseffekten.

3. Vær oppmerksom på utskriftskvalitet og detaljer

Når du skriver ut akryloppbevaringsbokser, er det nødvendig å ta hensyn til utskriftskvaliteten og detaljene for å sikre at det trykte mønsteret eller teksten er tydelig, nøyaktig og vakker.

Oppsummer

Akryloppbevaringsbokser kan skrives ut ved hjelp av en rekke utskriftsteknikker, inkludert silketrykk, digitaltrykk og termisk overføringsbørste.Ved valg av oppbevaringsbokser i akryl som er egnet for utskrift, må egenskapene til akrylmaterialer, valg av trykkteknologi og utskriftskvalitet og detaljer tas i betraktning.

Hvis du har spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, kan du gjerne kontakte oss, så står vi til tjeneste.

Skriv din melding her og send den til oss

Innleggstid: 19. mai 2023